Fiscaal

Wilt u ondersteuning op het gebied van fiscale vragen?

Als ondernemer of bestuurder is het ondoenlijk om up-to-date te blijven van alle fiscale regels en wetten. Onze fiscale adviseurs zorgen ervoor dat u toch optimaal gebruik maakt van de meest recente mogelijkheden en dat u op detailniveau weet wat uw fiscale rechten en verplichtingen inhouden.

Verzorgen van uw aangifte inkomstenbelasting

Wij verzorgen uw volledige aangifte inkomstenbelasting. Daarbij vullen we niet alleen een formulier in, maar geven we vooral tijdig advies over hoe u zo veel mogelijk kunt besparen door de juiste aftrekposten en structuurwijzigingen te gebruiken.

Verzorgen van uw aangifte vennootschapsbelasting

Na het samenstellen van uw jaarrekening van uw onderneming verzorgen wij uw aangifte vennootschapsbelasting.

Beantwoorden van uw fiscale vragen

Het ondernemerschap confronteert u met allerlei vragen. U neemt diverse beslissingen waaraan fiscale gevolgen zitten. Deze gevolgen ziet u niet altijd direct. En dat is logisch. U richt zich op andere taken die voor uw bedrijf van belang zijn. Wij denken daarom graag met u mee wat fiscaal en financieel gezien het beste is voor uw bedrijf.

Geven van deskundig belastingadvies op het gebied van het oprichten van een onderneming

U wilt een onderneming starten of bent hier net mee begonnen. Een avontuur waarbij veel, vaak noodzakelijke, vraagstukken komen kijken en de nodige formaliteiten afgehandeld moeten worden. Het is lastig om daar een compleet beeld van te krijgen, laat staan alles te doorgronden. Wij nemen u deze zorg graag uit handen.

Omzetten van bedrijfsvormen

Van een eenmanszaak of VOF naar een BV; of juist andersom: van een BV terug naar een eenmanszaak of VOF; Een holdingvennootschap realiseren boven de bestaande BV; nieuwe activiteiten onderbrengen in een aparte dochtervennootschap.
Ook hier vele mogelijkheden waarbij o.a. fiscale en juridische zaken een rol spelen. In samenspraak met U en de notaris komen we tot de beste oplossing

Bedrijfsoverdracht- en bedrijfsbeëindiging

Als u overweegt om uw bedrijf te beëindigen of over te dragen is er meestal nog een lange weg te gaan. Bij een bedrijfsbeëindiging komen allerlei persoonlijke, fiscale en juridische aspecten aan de orde die goed geregeld moeten worden om onplezierige verrassingen achteraf te voorkomen.

Neem contact op als u geïnteresseerd bent in onze diensten.